Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  Felnőttkönyvtár
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Ki kicsoda Érden? - 2015

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár ebben az évben tervezi az Érdi ki kicsoda c. személyi adattárának aktualizálását. Ehhez kérjük a segítségét, hogy a mellékelt kérdőív kitöltésével járuljon hozzá adatbázisunk bővítéséhez és pontosításához.
 
Az Ön által megadott információk egyelőre elektronikus formában, a könyvtár honlapján lesznek elérhetők, olvashatók. Természetesen adatainak közzététele csak az Ön beleegyezésével történhet meg. Ehhez a mellékelt hozzájárulási nyilatkozat aláírása szükséges! Az aláírt nyilatkozatot személyesen, levélben, vagy a kérdőív űrlapján feltöltve (szkennelt formában) kérjük eljuttatni a könyvtárnak.
 
Az adatbázisba egységesen szerkesztett formában kerülnek be az adatok, így a szubjektív, személyes jellegű megjegyzéseket és információkat szívesen fogadjuk, de közzétételük nem áll módunkba. Továbbá az esetleges kisebb, de nagyszámú publikációt, alkotói megjelenést röviden fogjuk közzétenni (pl. rendszeresen publikál, vagy versei jelennek meg egy adott lapban). Ugyanakkor köszönjük, ha ezeket a könyvtár számára részletesen leírja!
 
Szeretnénk a névtár szócikkeit fényképekkel illusztrálni, így kérjük, hogy küldjön magáról (akár digitálisan is) portréfotót.
 
Ha ismer olyan személyt, aki szerepelhetne adattárunkban, jelezze nekünk! Előre is köszönjük.
 
A kérdőív kitöltésével és leadásával kapcsolatos kérdésekben Paulovits Erikához vagy Kovács-Sebestyén Erzsébethez fordulhat segítségért e-mailben, telefonon vagy személyesen a Felnőttkönyvtárban (Érd, Hivatalnok utca 14.).
 
Alapelvek, melyek alapján valaki bekerülhet a „ki kicsodába”:
 
Érdi és Érdhez kapcsolódó, 18 éven felüli személyek, akik a kultúra, a tudomány, a politika, az egészségügy, a sport területén figyelemre méltót alkottak, illetve a város szervezeti életében jelentős szerepet játszanak:
Továbbá érdi (itt született, itt lakó, hosszabb időt itt töltő) valamint maga által is vallottan Érdhez kötődő személyiségek:
Töltse ki a kérdőívet most!
 
Segítő közreműködését előre is köszönjük.
 
Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 12.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Felnőttkönyvtár
Érd, Hivatalnok utca 12.
23/365470/1
- Írjon nekünk emailt! -

NYITVATARTÁS
hétfő:10-19 óra
kedd:10-19 óra
szerda:ZÁRVA
csütörtök:10-18 óra
péntek:10-18 óra
szombat:8-12 óra
vasárnap:ZÁRVA