Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  Felnőttkönyvtár
Elérhetőségek
Nyitva tartás
ÉRD 40 - Fotómontázs pályázat

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár 2019. szeptember 16-tól Fotómontázs pályázatot hirdet, melyre korosztálytól függetlenül minden érdeklődő jelentkezhet. Nem kizárólag profi munkákat kérünk, mobiltelefonnal vagy digitális fényképezőgéppel készített, és valamilyen szempont szerint összeillesztett képek összességét várjuk, 3500 PX javasolt szélességben. A téma a 40 éves város életképeiből, és/vagy természeti értékeiből és/vagy épített környezetéből álljon össze!
 
A Fotómontázs pályázaton történő részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs.
 
A részvételi szándékot és az elkészült Pályamunkákat címmel és jeligével ellátva a http://csukalib.hu oldalon, a pályázati felhívás alatti jelentkezési lap kitöltésével, valamint 16 év alatti jelentkezők esetén szülői/jótállói nyilatkozat csatolásával együtt tudjuk elfogadni.
 
A képek beküldői egyben hozzájárulnak, hogy a Csuka Zoltán Városi Könyvtár az elkészült Pályamunkákat kezelje, honlapján és közösségi oldalain megjelenítse, a könyvtárban kiállítsa, valamint helytörténeti gyűjteményében megőrizze. A pályázó a Pályázat beküldésével kifejezetten kijelenti, hogy az általa készített, illetve Pályázatként beküldött fényképek más személy jogát (legyen az szerzői vagy egyéb) vagy jogos érdekét nem sértik. Ha a Pályázat mégis más jogát vagy jogos érdekét sérti, a Könyvtár fenntartja a jogot, hogy a beküldött pályázatot törli, és a beküldött Pályaművet, valamint a pályázót a Pályázatból kizárja.
 
Beküldési határidő: 2019. november 10.
 
A fotópályázat elbírálása és a díjnyertes pályamunkák kiválasztása kétféle úton történik majd:


A díjátadóra 2019 decemberében kerül sor, a pontos dátumról minden részvevőt időben értesítünk.
Az eseményen képi- és hanganyag rögzítésre is sor kerülhet!
 
Formai követelmények:
Technikai információk:
Hiánypótlásra, változtatásra a feltöltést követően nincs lehetőség. A határidő után leadott pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni.
 
Gyűjtsd a képeket és alkoss!
 
JELENTKEZÉSI LAP

 
Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Felnőttkönyvtár
Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- Írjon nekünk emailt! -

NYITVATARTÁS
hétfő:10-19 óra
kedd:10-19 óra
szerda:ZÁRVA
csütörtök:10-18 óra
péntek:10-18 óra
szombat:8-13 óra
vasárnap:ZÁRVA