Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Könyvajánló

Szűr Krisztina:
Stylist Kézikönyv I-II.
2006

Ajánlom mindazoknak ezeket a könyvet, akik érdeklődve figyelik a divat világát, akik szeretnek öltözködni és szeretnének ügyesen válogatni a különböző ruházati elemekből és kiegészítőkből, hogy harmóniát teremtsenek az öltözködésükben. A könyvek segítségével felfegyverkezhetnek annak a tusásnak egy jelentős részével, amelyből a profi stylist fegyvertára építkezik.
 
Ez a kétkötetes kézikönyv egy átfogó, közel ezer oldalas munka, mely rengeteg fotó és egy huszonöt oldalas divatszótár segítségével vezeti be az érdeklődő olvasókat a divatvilág rejtelmeibe.
 
Az első részben olvashatunk a különféle öltözék-elemekről (pl. kosztüm, kabát, fürdőruha stb.), a női- és férfi ruházati trendekről, az öltözék-kiegészítőkről (pl. táska, cipő, szemüveg stb.), a parfümökről, a smink-és frizuratrendekről, kozmetikai- és fogápolási ismeretekről, testalkat analízisről, továbbá színtanról.
 
A második rész szakmai- és kommunikáció elméleti ismereteket közöl. Találunk benne divat- és nemzeti viselet történetet, kapunk egy rövid művészettörténeti összefoglalót, bővebben olvashatunk anyagismeretről, anyagharmóniáról, EU méretekről. Szakmai elméleti szempontból tárgyalja a protokollt, az etikettet és az idevágó jogi ismereteket. Végül, de nem utolsó sorban bevezet minket a reklámpszichológiába és a viselkedéskultúrába.
 
Az első kötet 2006-ban, a második 2007-ben jelent meg a Regun Press Kiadó Kft. gondozásában.

Szabó Andrea

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...

Összes ajánló

Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 12.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület
Adószámunk: 18706330-1-13